Heijmans Rosmalen

Bouwbedrijf Heijmans te Rosmalen wilde dat hun entreegebied van 900m2 een verbindingskracht zou hebben waar de gebruikers en gasten centraal staan en het Heijmans DNA ervaren. Een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en deel uitmaken van de Heijmans-sfeer onder het genot van een kopje koffie of een lunch.

Gastvrijheid begint bij de entree met het verwelkomen van de bezoekers bij de hospitality desks en de espressobar. De oude wals pronkt tussen de bomen en de groene beplanting die omrand is met een zitelement, een ware eyecatchter. Langs de glazen gevel is een gele organische ‘lint’ gevormd die de grote ruimte met elkaar verbindt en het DNA van Heijmans symboliseert. Het lint bestaat uit treinbanken met houten latten als afscheiding t.b.v. privacy gecombineerd met comfortabele zitelementen en aanlandplekken met uitzicht naar buiten. Het bedrijfsrestaurant is voorzien van diverse uitgiftepunten met een centrale uitgiftebalie in een ovale vorm. De gebruiker kan met zijn consumptie plaatsnemen aan de ronde tafels, de speciale zitelementen of in de tuinkamer met de houten constructie.

Formmoore werkt o.a. graag samen met andere bedrijven in de interieurbranche waar behoefte is aan interieuradvies en/of ondersteuning. In dit project kwam Rever na hun schetsontwerp bij Formmoore en is in samenwerking de verdere uitwerking verzorgd en het persoonlijke contact behouden met de klant.

Locatie: Rosmalen
Typologie: Kantoor
Oppervlakte: 900 m2
Ontwerp: 2019
Realisatie: 2021
Klant: Heijmans

Design Team: Formmoore en Rever
Opdrachtgever: Rever
Copyright ontwerp: Rever