Interieurbureau met een visie

Formmoore is een architectenbureau opgericht door Christa Vermeeren. Een interieurbureau met een visie waarin ruimte en mens centraal staan. De ruimte om ons heen heeft een belangrijke invloed op de kwaliteit van het verblijf en het functioneren in een ruimte. Maar hoe zet je de mensen centraal? Formmoore luistert en kijkt aandachtig naar de wensen van de gebruiker en naar de mogelijkheden die een ruimte biedt. Ze creëert een identiteit waarin mensen zich prettig voelen en zichzelf in terug kunnen vinden. Met het toepassen van kleur, vorm en materiaal kijkt ze naar textuur, contrast, functionaliteit en duurzaamheid. Het gaat vooral om dat mensen op hun gemak zijn in een ruimte waar ze wonen, werken en leven.

Over Christa

In 2014 studeert Christa Vermeeren af voor de studie interieurarchitectuur aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag. Daar heeft ze de kennis opgedaan om in haar ontwerpen de relatie tussen ruimte en mens centraal neer te zetten. Zij heeft jarenlange ervaring als interieurarchitect met een bouwkundige achtergrond en heeft gewerkt voor Mecanoo Architecten. Sindsdien heeft zij onder andere gewerkt aan kantoren, hotels, bedrijfsrestaurants, scholen, kinderopvang, woningen en voor de overheid. Christa is altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Ze laat zich inspireren door haar eigen leefomgeving en blijft op de hoogte door het bezoeken van beurzen in Nederland en over de grenzen zoals Milaan, Köln en Stockholm.

Interieurontwerp

Van het realiseren van een interieurontwerp tot het inkopen van meubilair werkt Formmoore graag samen met de beste bedrijven in de branche. Formmoore gelooft in samenwerking en in het bundelen van talenten om zo de gebruiks- en belevingswaarde van een ruimte naar een hoger niveau te tillen.